Válasszon megbízható, hazai cégtől profi szolgáltatást!

Több mint 30 éves cégként széles körben kínálunk szolgáltatásokat meglévő és leendő ügyfeleink számára, személyre szabott lehetőségeket illetve megoldásokat találunk Önnek.

Szolgáltatásaink segítségével Ön és vállalkozása is könnyen boldogulhat,

segítünk megtalálni Önnek a megfelelő választást!

Rendszergazdai szolgáltatás

Komplett rendszergazda csapatunk minden informatikai kérdésben tud segíteni Önnek. Azonnal, helyben is. Nem kell várnia szerelőre, szakemberre, vagy esetleg egy ismerősére.

Biztosítjuk vállalkozása hibátlan működését

Támogatni fogjuk vállalkozása technológiai hátterének kialakításában, fenntartásában és szükség esetén átalakításában is.

Biztonságot nyújtunk az adatainak

Biztonságos környezetet teremtünk, olyan vírusvédelemmel, ami szinte áthatolhatatlan. Fontosnak tartjuk, hogy megvédjük a fenyegető hacker támadásoktól.

Budapesten ingyenes kiszállásal

Duplán megéri Önnek szolgáltatásunkat választani, amennyiben Budapest területén működik vállalkozása. Személyesen, távasztalon, hétvégén is segítünk!

Hardver szolgáltatás

Béreljen tőlünk számítástechnikai eszközöket több éves konstrukcióban, kedvezményes feltételekkel. Digitális üzletberendezés, számítógépek, laptopok, nyomtatók, konzolok és minden, amire szüksége lehet.

Tervezhető anyagiak a vállalkozásában

A több százezer forintos egyszeri kiadás helyett bérleti konstrukcióban szerezheti be a munkájához szükséges eszközközöket.

Irodai eszközök személyre szabottan

Előzetes igényfelmérést követően olyan hardverekkel és eszközökkel látjuk el, amelyeken gördülékeny lesz a munka.

Alternatív megoldások

Pihenő sarok kialakítása az irodában? Vagy egy kivetítő, esetleg led/lcd tévé elhelyezése egy kiállításhoz? Lehetséges! 

Kulcs-Informatikus Rendszergazdai és Hardver szolgáltatás EGYÜTT KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Duplán megéri! Amennyiben a Hardver bérlés mellé Rendszergazdai Szolgáltatást is választ, 

most kedvezményes áron veheti azt igénybe.

Bérszámfejtés szolgáltatás

Kiszervezné a bérszámfejtést vagy nem talál megbízható bérszámfejtőt meglévő Kulcs-Bér szoftvere mellé?

Több, mint 30 éves szakmai múltunkkal a törvényi előírásokra naprakészen, az igényeire szabva végezzük el a munkavállalók havi számfejtését.

Költségek csökkentése

Megspórolhatja a bér programhoz szükséges infrastruktúra kialakításával, üzemeltetésével járó kiadásokat.

Szakértelem

Garantáltan megfelelő szakképzettséggel és a magabiztos gyakorlati tapasztalattal rendelkező profi szakember látja el a feladatokat.

Bízza ránk a számfejtést!

Online Akadémia - A Kulcs-Soft rendezésében

Nem kell kimozdulnia otthonról, hogy fejlődhessen! Megújult oldalunkon keresztül szakmai előadásaink közben feltehet kérdéseket, ráadásul ÚJRANÉZHETI A FELVÉTELT!

Országosan elismert előadók, innovatív megoldások, hasznos tippek várják a következő témákban:

Online Akadámiánkon garantáljuk, hogy

mindenki megtalálja a számára tökéletes anyagot, videóink segítséget nyújtanak kezdő felhasználóknak, de a több évtizede Kulcs-Soft programot használók is találnak benne újdonságot.

egyszerűen jelentkezhet élő videós előadásainkra, amiket saját rendszerünkön keresztül követhet.

amennyiben korábbi oktatásaink érdeklik, a videók tartalmához bármikor vásárolhat magának hozzáférést.

a részvételhez nem szükséges Google vagy Facebook fiók, rendszerünkön saját profilt hozhat létre magának.

valamint minden aktuális és archív oktatás esetén mostantól BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE is lehetősége van a gyors és egyszerű jelentkezés érdekében.

Itt az ideje megismerkednie a jövő online ügyviteli rendszerével!

Magyarországon egyedülálló módon egy online légtérbe tereljük a vállalkozások szinte összes ügyviteli feladatát. Ezzel kialakítva egy átlátható, jövedelmező és fenntartható értékesítési rendszert. Mindenki számára elérhető, megbízható rendszer. Asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobilon. 

A Kulcs-Üzlet lesz az értékesítési folyamatának mozgatórugója.

Projektkezelés

Kimutatások, riportok

Azonnali webes értékesítési felület

Termékkezelés

Devizakezelés

Könyvelői hozzáférés

Távszámlakezelés

Értékesítés támogatás

Mobilra optimalizált

PRÓBÁLJA KI 30 NAPIG INGYEN!

Kulcs-Felhő  IT üzemeltetés szolgáltatás

Rugalmas, Kényelmes, Gyors, Biztonságos

Gondot jelent átszervezni az irodai munkát és otthonról dolgozni? Pedig mi sem egyszerűbb ennél!  Válassza felhő szolgáltatásunk és pont olyan gördülékenyen fog telni a munkavégzés Önnek és kollégáinak egyaránt, mintha egy közös helyiségben ülnének. 

Automatikus frissítés, telepítés

Biztonságos háttér

Bárhonnan, bármilyen eszközről

Csupán internetkapcsolat szükséges és a világ bármely pontján eléri legfontosabb adatait. A Kulcs-Soft programjai alapvetően Microsoft környezetre íródtak, azonban a felhő szolgáltatásunknak köszönhetően, MAC OS és Linux alatt is tud velük dolgozni.

Szolgáltatásunkra ne csak egy tárhelyként gondoljon, mivel sokkal több annál. Nem szükséges a fenti folyamatokat házon belül elvégeznie, így nem kell rendszergazdát sem megfizetni. 2 szerver egymástól függetlenül végez naponta 3-szor biztonsági mentést. 

A vállalkozásához kapcsolt adatbázisok bizalmas adatok, melyeknek védelme a legfontosabb. A szolgáltatásunkkal elkerüli az adatvesztést.

Prémium szolgáltatás

Amennyiben prémium szolgáltatásunkat választja, ott leszünk mindig, ha kérdése lesz. Minden váratlan vagy bonyolult helyzetet megoldunk.

Dedikált szakértői kapcsolattartó

Minden esetben magas színvonalú szakmai háttérrel rendelkező dedikált szakértőket biztosítunk mobiltelefonos elérhetőséggel. Szakértőnk maximum 30 ügyfelet láthat el.

Naprakész információk biztosítása

Az Ön szakértője naprakész információkkal rendelkezik a cégéről, folyamatban lévő témáiról, így gyors egyeztetést követően hatékony megoldással szolgál minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Személyes konzultásió

Személyes konzultáció székházunkban, vagy problémamegoldás, mentésvizsgálat távasztalos szolgáltatás keretében, havonta maximum 2 óra időtartamban.

Közvetlen tájékoztatás

Minden verziókiadás előtt közvetlen tájékoztatást nyújtunk a várható változásokról. Segítünk megismerni az újdonságokat.

20% általános kedvezmény

20% kedvezményt biztosítunk új Kulcs-Soft termék vásárlásra, bővítésre, szolgáltatásra és supportra. (Kivéve: kiszállásra, hardverre és felhőre. Supportra a 20%-os kedvezmény CSAK éves előfizetés esetén érhető el.)

Ingyenes részvétel az Akadémia programon

Az adott termékcsoporttal kapcsolatos havi Kulcs-Akadémia képzésünkön ingyenes részvétel 2 fő számára.

Díjaink, eredményeink, amikre büszkék vagyunk: