PROFI BÉRSZÁMFEJTÉS - MUNKAIDŐKERET VAGY TB ÜGYINTÉZÉS ESETÉN IS!

Kiszervezné a bérszámfejtést vagy nem talál megbízható bérszámfejtőt meglévő Kulcs-Bér szoftvere mellé?

Több, mint 30 éves szakmai múltunkkal a törvényi előírásokra naprakészen, az igényeire szabva végezzük el a munkavállalók havi számfejtését.

Bízza ránk a számfejtést, Önnek is megéri...

SZAKÉRTELEM

BIZTONSÁG

KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE

A profi bérszámfejtés alapja a megfelelő szakképzettség és a magabiztos gyakorlati tapasztalat. Bér szoftver gyártóként pontosan tudjuk ezt és élen járunk a törvények naprakész követésében.

A munkavállalók személyes és jövedelmi adatait bizalmasan kezeljük. A kiszervezést választva a számfejtéssel járó hibák, illetve az ebből adódó büntetések miatti kockázat sem terheli a vállát. 

Egy bérszámfejtő alkalmazása, vagy egy bér programhoz szükséges infrastruktúra kialakítása, üzemeltetése komoly költségekkel jár. Kiszervezés esetén ezeket a kiadásokat is megspórolhatja. 

Biztonságot jelentünk a vállalkozásának

Több 10 éves szakmai múlttal rendelkező szoftvergyártóként tökéletesen tudjuk, mennyire fontos a vállalkozások életében, hogy a bérszámfejtéssel járó feladatokat precízen, a törvényi előírásoknak 100%-ig megfelelően tudják elvégezni. Bérprogramot fejleszteni a szakmában egyet jelent a naprakészséggel, amelyet folyamatosan biztosítunk ügyfeleink számára. Ezt a biztonságot a bérszámfejtés kiszervezése esetén is garantáljuk Önnek. 

Profi csapattal támogatjuk a bérszámfejtést!

"Pontosan tudjuk, hogy minden cég egyedi igényekkel rendelkezik, ezt a számfejtés kiszervezése esetén is szem előtt tartjuk és csak részletes felmérést követően adunk ajánlatot. Legyen szó munkaidőkeret alkalmazásáról vagy TB kifizetőhelyről, megtaláljuk a tökéletes alternatívát, igény esetén akár bér szoftvert is biztosítunk a szolgáltatás mellé."

Norbi

Kereskedelem

"Kulcs-Bér programmal rendelkező ügyfeleink gyakori problémája, hogy nem találnak megfelelő szakembert a szoftver használatához. Ez egyértelműen megnehezíti a cégek dolgát. A bérszámfejtés kiszervezése erre is tökéletes megoldást jelent, hiszen a szolgáltatás igénybevétele esetén egy felkészült, profi szakember látja el a feladatokat, akár a vállalat bér programján keresztül."

Szandra

Ügyfélszolgálat

Érdekli szolgáltatásunk? Kérjük, töltse ki adatait, majd a lentebb található igényfelmérő űrlapot is. Kollégáink hamarosan keresni fogják!

Az Általános Szerződési Feltételeket megismertem és azt magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.