+36 1 336 5300

Váltson Kulcs-Soft-ra most akár 50% kedvezménnyel!*

Nem elégedett  a jelenlegi szoftverével vagy 

elgondolkodott már azon, hogy lecserélné? 

Most igazán megéri váltania!

Érvényesítse egyszerűen a váltással járó kedvezményt!

Vásároljon most akár FÉL ÁRON!

01

02

03

Első lépés

Második lépés

Harmadik lépés

Válassza ki a vállalkozása számára a legmegfelelőbb könyvelő, bérszámfejtő vagy számlázó és készletkezelő szoftvert. Szakértő kollégánk segít a választásban, igény esetén elküldi a demót és felméri az igényeit, hogy a tökéletes szoftverrel dolgozhasson.

Mutassa be kereskedő kollégáinknak a legutolsó könyvelő, bérszámfejtő vagy számlázó és készletkezelő szoftvere vásárlási vagy terméktámogatási számláját, mi pedig 50% mértékben beszámoljuk azt az új Kulcs-Soft program és modul vásárlása során!*

Élvezze az új programja nyújtotta lehetőségeket! Nem engedjük el a kezét a vásárlás után sem. Díjmentes ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll, kollégáinkhoz bátran fordulhat a kérdéseivel.

Válassza ki a vállalkozásához illő szoftvert!

Számlázás és készletkezelés

Számlázás

Készletkezelés

Bérszámfejtés

Könyvelés

Miért válassza a Kulcs-Soft-ot?

Kimagasló szakmai háttér

Személyre szabhatóság

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk, fejlesztőink gondoskodnak arról, hogy a szoftvereink hatékonyak és felhasználóbarátok legyenek.

Ismerjük a vállalkozások igényeit. Programjainkat a cégének megfelelően szabhatja személyre moduljainkkal.

Szakértő támogatás

Szakmai közösség

Bármilyen kérdése vagy problémája merül fel, szakértő ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére már a termékbevezetéstől kezdve.

Segítségére leszünk a közösségi médiában is. Nem csak telefonon, e-mail-en, hanem a Facebookon is megtalálhatja szakértőinket, sőt akár a kollégáit is! 

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény érvényesítése az előzetesen bemutatott nem Kulcs-Soft szoftver vásárlási vagy terméktámogatási számlájához kötött. A termék nettó árát a szoftverünk nettó árának maximum 50%-ig számoljuk be. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

Díjaink, eredményeink, amikre büszkék vagyunk: