RENDSZERGAZDAI / HARDVERES

SZOLGÁLTATÁS ÉS TÁMOGATÁS

Minden informatikai kérdésben tudunk segíteni. Azonnal, helyben is. Nem kell várnia szerelőre, szakemberre, vagy esetleg egy ismerősére.

Támogatni fogjuk vállalkozása technológiai hátterének kialakításában, fenntartásában és szükség esetén átalakításában.

BIZTOSÍTJUK A HIBÁTLAN MŰKÖDÉST

BIZTONSÁGOT NYÚJTUNK AZ ADATAINAK

RENDET TESZÜNK A LEVELEZŐRENDSZERÉBEN

Mi sem szeretjük, hogyha a munkánkat nehezíti a számítógép akadozása, lefagyása, működésképtelensége. Ezek a rossz élmények a hasznos munkavégzést akadályozzák. Pillanatok alatt rendbe tesszük a gépét.

A belső és külső levelezés meghatározó. Komoly folyamatok csúszhatnak el, ha nem érkezik meg egy-egy levél. Ha a kéretlen levelektől már szinte lélegezni sem tud, ideje, hogy kitakarítsuk a levelezőrendszerét.

Ne arra ébredjen fel, hogy az összes adatát letörölték vagy ellopták és visszaélnek vele! Biztonságos környezetet teremtünk, olyan vírusvédelemmel, ami szinte áthatolthatatlan. Ha szeretné, naponta készítünk biztonsági mentést a felbecsülhetetlen adatairól.

PROFI RENDSZERGAZDAI CSAPATRA VAN SZÜKSÉGE, AMIT MI BIZTOSÍTANI FOGUNK.

Kollégák jönnek-mennek, de a cég szoftveres hátterét állandóan biztosítania kell, ahhoz hogy működésben tartsa a vállalkozását. Ráadásul a feladatok mindig a legapróbb dolgokon csúsznak el. Ugye Ön is találkozott már azzal a problémával, amikor egy kolllégája heteken keresztül nem tudott hozzáférni azokhoz a mappákhoz, fájlokhoz, amikkel dolgoznia kellene?! A home office-ra való átállás miatt valószínűleg leterhelt az informatikusa és nem tud minden feladattal elboldogulni. Egyre nagyobb teher nyomja a vállát. Ha eljött az a pillanat, amikor már az olyan "aprónak" tűnő feladatok is heteket vesznek igénybe: mint a programok frissítése, belső és külső levelezés beállítása, adavédelem:  BAJ VAN. Ideje komoly szakértelemmel rendelkező külső segítséget igénybe vennie. Ezek vagyunk mi.

GARANTÁLTAN 100% DISZKRÉCIÓ ÉS TITOKTARTÁS - MEGBÍZHAT BENNÜNK

Az ÁSZF elfogadásával kötelezettséget vállalunk arra, hogy az egymással folytatott megbeszéléseket, az egymás tudomására jutott valamennyi információt, dokumentumot és adatot üzleti titokként kezeljük.


Számunka is fontos, hogy biztonságban tudjuk a cégünket. Éppen ezért úgy fogjuk kezelni az adatait, mintha az a sajátunk lenne


AZT JAVASOLJUK, NE A BIZALMATLANSÁGA VÁLASSZA EL EGY JÓ DÖNTÉSTŐL.

Home Office On/Off - Visszatérés az irodai környezetbe?

Segítünk kialakítani a munkatársai számára a Home Office munkaállomást, hogy otthon is úgy érezze magát a kolléga, mintha az irodában ülne. (Amennyiben nincsenek erre alkalmas eszközei, tekintse meg Hardver szolgáltatásunkat.


Örömmel segítünk az irodai környezetbe való visszatérésben is, hogy kollégái problémamentesen és gördülékenyen tudják újra felvenni a ritmust.

Kulcs-Informatikus Rendszergazdai- és Hardver szolgáltatás EGYÜTT KEDVEZMÉNYES ÁRON

PROFI INFORMATIKAI KÖRNYEZET A MŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSHOZ - Béreljen tőlünk számítástechnikai eszközöket több éves konstrukcióban, kedvezményes feltételekkel. Digitális üzletberendezés, számítógépek, laptopok, nyomtatók, konzolok és minden, amire szüksége lehet.


ÖNNEK AJÁNLJUK HARDVER SZOLGÁLTATÁSUNKAT, HA...

Szüksége van számítógépre, nyomtatóra, monitorra és bármilyen irodai eszközre.

Pihenősarkot szeretne kialakítani a saját irodáján belül kollégáinak.

Tervezhető anyagi kiadásokban szeretne gondlkodni, hardveres szinten is.

Nem szeretne hatalmas kiadásokat induló vállalkozása elindításához.

Időszakos projektjei vannak, amelyek csak meghatározott ideig tartanak.

Nem biztos abban, milyen munkaeszközökre van szüksége a munkájának elvégzéséhez.

Ne foglalkozzon feleslegesen HR feladatokkal - Minden helyzetben segítünk

Félmegoldások cégen belül?

Felmondott az IT-s?

Nem talál szakképzett dolgozót?

Az informatikai szakma gyorsan változó, a munkavállalók gyakran cserélik aktuális munkahelyüket. Ha egy régi, megbízható kolléga mondott fel, aki jól ismeri a cégének működését, erősen érzi majd a hiányát. 

Sok esetben probléma megtalálni a megfelelő szakembereket, főként igaz ez az informatika világában. Mi biztosítani tudjuk a vállalkozása számára a legjobb és legképzettebb szakembereket.

Nehéz kifogni valóban jó IT-s szakembereket a piacon, ezért több munkaadó olyan munkavállalókat alkalmaz ebben a pozícióban, akiknek nem feltétlenül ez a szakterületük. Ezt a munkájuk eredménye is tükrözi.

BUDAPESTEN INGYENES KISZÁLÁSSAL!

Duplán megéri Önnek szolgáltatásunkat választani, amennyiben Budapest területén működik vállalkozása.

Érdeklődik a szolgáltatásunk iránt? Ennyire egyszerűen juthat profi IT csapathoz

Helyzetfelmérés

Felmondott az IT-s, nem talál megfelelő munkaerőt és már az ismerősei sem érnek rá segíteni? Itt az ideje felkeresni minket, adja le az igényét, pillanatok múlva visszahívjuk.

Problémamegoldás a mi oldalunkról

Távasztalon keresztül, de akár személyesen is tudunk segíteni a felmerülő feladatokban. Budapesten ráadásul ingyenesen szállunk ki.

Havi rendszerességű támogatás

Szolgáltatás ideje alatt munkaidőben bármikor kereshet minket bármilyen informatikával kapcsolatos problémával. Budapesten havonta egyszer, igény esetén ingyenes kiszállást biztosítunk.

"Számunka is fontos, hogy biztonságban tudjuk a cégünket. Éppen ezért úgy fogjuk kezelni az adatait, mintha az a sajátunk lenne."

#lendületben

Elindítottuk #lendületben kampányunknak melynek keretein belül, számos kedvezményhez, ajándékhoz és kimagasló ajánlathoz juthat hozzá a következő időszakban. A Kulcs-Soft Nyrt. egy kimagasló infrastruktúrával rendelkező hazai IT cég, ami a szolgáltatásain felül 30 éve fejleszt könyvelő, bérszámfejtő és egyéb ügyviteli szoftvereket, legyen szó a számlázásról vagy éppen a készletkezelésről, online és dobozos formában is! 


Amennyiben Kulcs-Informatikus Hardver- vagy Rendszergazdai szolgáltatásunkat egyéb más Kulcs-Soft programmal EGYÜTT VÁSÁROLJA, úgy a program árából azonnali 20%-os kedvezményre jogosult!


Ügyviteli szoftvereinket a Kulcs-Soft weboldalán tekintheti meg. Szakértő kollégáink díjmentes tanácsadással segítik a legjobb döntésben! A kedvezmény részleteiről munkatársainknál tájékozódhat:

 +36 1 336 5300

PONTOSAN MIT TAKAR A RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁS, ÉS MIVEL FOGJA MEGKÖNNYÍTENI MINDENNAPJAIT?
Az űrlap kitöltése után kollégánk hamarosan keresni fogja, hogy együtt átbeszéljék, mi az amire szüksége van.

Nem talál szakértelemmel rendelkező IT-s kollégát, aki minden felmerülő feladatot meg tud oldani.

Leadja érdeklődését a szolgáltatásunk iránt. Ezt az űrlapon keresztül tudja a leggyorsabban megtenni.

Kollégánk telefonon megkeresi Önt, majd díj- és kötelezettségmentesen egyeztet a szolgáltatásról. Szükség esetén akár helyszíni egyeztetést is biztosítunk.

Elektronikusan megküldjük a megrendelőlapot, különböző csomagajánlatokkal.

A megrendlés aláírása után, indul a szolgáltatás.

A továbbiakban Önnek nem lesz problémája az IT-s feladatokkal. Dőljön hátra és foglalkozzon az üzlettel.

Amennyiben a Rebdszergazdai szolgáltatás mellé Hardver bérlést is választ, most kedvezményes áron veheti azt igénybe. Adja le igényét és visszahívás után a részletekről érdeklődjön szakértő kollégáinknál.


//////////////////

#lendületben - Ha egyéb Kulcs-Soft programmal együtt választja szolgáltatásunkat, 20% AZONNALI KEDVEZMÉNYRE jogosult a termék árából.

Az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Az Általános Szerződési Feltételeket megismertem és azt magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Díjaink, eredményeink, amikre büszkék vagyunk: