ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK: KULCS-INFORMATIKUS

Mi biztosítunk majd mindent, ami informatika. Rendszergazdai szolgáltatást, informatikai biztonságot és számítástechnikai eszközöket adunk és segítünk a betanításban is. Mindent egy cégtől, a Kulcs-Softtól. 

Rendszergazdai szolgáltatás

Teljes körű hardver és szoftveres szakmai támogatás

Nem titok, hogy munkaerő hiányban szenved Magyarország, különösen igaz ez az IT szektorra. A szakemberek jönnek-mennek, megtartásuk nagyon nehéz feladat.


Szoftvereink mellé telefonos ügyfélszolgálatot is biztosítunk. Szükség esetén a hibaelhárítást távoli asztalon keresztül végezzük el, nem kell megvárnia, amíg a szerelő/szaki arra jár.

Rendszergazdai szolgáltatás

Levelezés

Hálózatépítés

Havi időkeretet biztosítunk, amiben igény esetén gondoskodunk a biztonsági mentésről, a vírusvédelemről, a legfrissebb szoftververziók telepítéséről.


Levelezőrendszerét kiépítjük, a kialakításában és/vagy meglévő karbantartásában is segítséget nyújtunk.


Gondoskodunk munkaállomásaihoz tartozó hálózatának kiépítéséről, bővítéséről és karbantartásáról, legyen az vezetékes vagy vezetéknélküli.

IT biztonság, felhő alapú szolgáltatások

Informatikai biztonság, adatmentés, adatbiztonság, vírusvédelem.

A Kulcs-Soft egy 30 éves fejlesztő cég, így pontosan tisztában vagyunk vele, mennyire fontos az informatikai biztonság. A kisebb vállalkozások azonban nem fordítanak erre kellő energiát és csak akkor szembesülnek vele, amikor először tönkre megy az adattárolójuk, vagy átveszi a gép felett az uralmat egy zsaroló vírus.

Informatikai biztonság

Felhő IT üzemeltetés

Online riportok

Gondoskodunk a számítógépek vírusvédelméről, az adatok mentéséről és az adatbiztonságról egy esetleges külső támadással szemben.

Komplett irodai szoftverkörnyezetet biztosítunk a havi díjért cserébe tárhellyel, adatbáziskezelővel. 

A Kulcs-Soft termékeit pedig felhőben kezelheti, erről bővebb információt

 IDE KATTINTVA talál.

Segítünk az adatelemzésben, vezetői riportokat és egyéb kimutatásokat, valamint jelentéseket generálunk grafikus formában. 

Számítástechnikai eszközök

Technológiai háttér beszerzése

Az utóbbi időszakban nagyot fejlődtek a hazai kis- és középvállalkozások, emellett meg kellett küzdeniük a koronavírus okozta krízishelyzetből fakadó home office-ra történő átállással.


Nem csodálkozunk, ha Önnél is számos új informatikai eszköz került be az irodába, műhelybe. Ezeknek a beüzemelése, megfelelő szoftverekkel történő telepítése és beállítása, valamint  alapvetően a technológiai háttér fenntartása komoly és állandó erőforrást igényel. 

Számítógép beszerzés és bérlés

A számítógépeket megveheti, vagy bérelheti 36 havi részletfizetés formájában. Ezekre már igény esetén előre telepítve kapja meg  a Kulcs-Soft szoftvereit, állományait.


Nyomtatók, egyéb eszközök és kellékanyagok beszerzése

Olyan készülékek beszerzése, mint a nyomtató, vonalkódolvasó, monitor, szkenner, tintapatron, pénztárgépszalag, multifunkcionális eszközök, stb.


Távoktatási platform

Új kollégák betanítása - helyszíni, és távoktatási formában.

Az újonnan felvett alkalmazottait mi tanítjuk be a szoftver használatára. Videós tartalmakat, vizsga lehetőséget, szakmai konzultációs időablakot biztosítunk.

IGÉNYFELMÉRÉS

Kérjük, töltse ki igényfelmérő űrlapunkat, válassza ki, hogy a szolgáltatásunk melyik része érdekli.

Amennyiben egyedi szolgáltatásban gondolkodik, kérjük, írja le nekünk röviden az "Egyedi igényem" mezőbe.


Fontos, hogy helyes adatokat adjon meg, hogy kollégáink az elküldést követően meg tudják Önt keresni, további egyeztetés céljából.