TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSUNK

KULCS-SOFT OKTATÁSI PROGRAMCSOMAG

A következő 30 évre is gondolunk...

A Kulcs-Softtól sohasem állt távol a társadalmi felelősségvállalás. Ezért biztosítunk 30.000 vállalkozásnak ingyenes online számlázó programot. És ezért hirdettük meg iskola programunkat is, amely során 300 intézménynek oktatási célokra 100%-os kedvezményt biztosítunk szoftvereink árából az állami, önkormányzati, egyházi, alapítványi fenntartású iskolák, valamint akkreditált felnőttképző intézmények számára.

ISMERJE MEG A KULCS-SOFT HÁRMAS KÉPZÉSI RENDSZERÉT!

Eltökélt célunk, hogy Magyarországban minél több sikeres fiatal vállalkozó és cég szülessen. Ehhez adjuk meg három lépcsős képzési rendszerünkön a szükséges tudást. 


Iskolaprogramunkhoz kapcsolódóan örömmel végezzük az oktatók betanítását is. 

Erről további információt az űrlapunkat kitöltve fog kapni.

Kulcs-SoftIskolaprogram

Kulcs-Akadémia

Kulcsár-Akadémia

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Alapítója sorozatos előadáson ismerteti a fiatal vállalkozókat a cégépítés legnagyobb kihívásaival, és személyes példákon keresztül mutatja be, hogy lehet egy egyszemélyes vállalkozásból sikeres céget elérni.

Szeretnénk, ha a jövő generációja a legmodernebb, és folyamatosan fejlődő programokon tanulna.


Ennek fényében a legjobb programjainkat biztosítjuk, hogy már az iskolapadban a munkaképes és gyakorlatias tudást szerezzenek.

Oktatásunkon elsajátíthatja programjaink tökéletes és profi használatát, emellett megismerkedhet a legújabb jogszabályi-változtatásokkal is. Magyarország elismert szakértői várják ügyfeleinket, akik örömmel segítenek bármilyen felmerülő probléma megoldásában.

Programcsomagunk az alábbi Kulcs-Soft termékeket tartalmazza

Kulcs-Bér Prémium

Kulcs-Ügyvitel Prémium

Kulcs-Könyvelés Plusz

Megbízható és korszerű bérprogram, ami maximálisan támogatja a bérszámfejtők, társadalombiztosítási ügyintézők felelősségteljes munkáját.

Szoftverünk teljes körű megoldást nyújt egy vállalat minden folyamatára: számlázás, raktárkészlet kezelése, házipénztár, távnyomtatás, webáruház, mobil riport lekérdező felület, stb.

Könyvelő feladatok teljes körű elvégzésére alkalmas megbízható program. Amennyiben egy könyvelő megismeri és kihasználja a program valódi tudását, rengeteget könnyít mindennapi feladatain.

Kulcs-Készlet Prémium

Kulcs-Tárgyi Plusz

Kulcs-Egyszeres

Könnyen kezelhető szoftver

alapítvány, társasház, egyéni vállalkozó egyszeres könyveléséhez!

Raktárkészlet nyilvántartás dokumentumai és bizonylatai, leltározás, gyártás, receptúra, szállítólevél és minden, amit készletnyilvántartásról tudni kell.

Egyszerűen kezelhető tárgyi eszköz nyilvántartó program, beépített automatizmusokkal.

Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.

1016 Budapest, Mészáros utca 13.