Mi a Kulcs-Soft-ban Önnek drukkolunk.

Szeretnénk, hogy a elkövetkező időszakot is profitálva töltse.

Nincs az a válság, ami megállíthatná a vállalkozását! 


Otthoni munkára fel!

Tudjuk, ez most egy megterhelőbb időszak, de NEM SZABAD FELADNIA!


Szinte mindenkit érint a válság, a mi dolgunk pedig ugyanaz, mint eddig. 

Olyan programokat fejleszteni, amelyek segítenek a cégének biztos talajon maradni.


Szoftvereinket irodákban ülve szokták használni, ez alakult ki az elmúlt 30 évben.

Pedig otthoni munkakörnyezetben is tökéletesen helytállnak. Ez az oldal erről szól.

A válsághelyzet új értékeket teremt, így nyílnak meg új lehetőségek a Kulcs-Softnál is. 


Első körben válassza ki, hogy miben nyújthatunk segítséget.

Olyan ajánlatokat és funkciókat gyűjtöttünk össze, amelyekkel egyszerűbbé teheti az otthoni munkavégzést. Ezzel is szeretnék egy vagy akár több terhet levenni a válláról.

Távnyomtatás során a program elküldi a számlát az adott ügyfélnél rögzített e-mail címre, így azt nem szükséges pdf formátumban lementeni vagy e-mail-hez külön csatolni.


Spórolhat vele

Nem kell fizetnie a postázási költséget, minél több számlát fog kiállítani, annál többet tud spórolni a programokhoz kapcsolódó modullal!

Egyedülálló kényelem

Nem kell érte külsős céggel leszerződnie (majd ezután számlánként újra fizetnie) – tehát kényelmesen végezheti munkáját.

Érintésmentes munkavégzés

Nem utolsósorban pedig - a mostani helyzetben ez fokozottan számít – emberi érintkezés nélkül juttathatja el számláit az ügyfelek részére.

Távnyomtatás, a számlázó programjainkhoz

Miért jó ez Önnek?

A munkavállalók bérjegyzékének elektronikus kezelése sokkal egyszerűbb, költségkímélőbb és - kiemelten a jelenlegi körülmények közt - biztonságosabb a papír alapú nyomtatványoknál. Minden munkatárs a saját e-mail címére kapja meg az aktuális bérjegyzéket.

50% kedvezmény 

e-bérjegyzék modulra!

Kedvezmény Bér-Kompakt és Light  ügyfeleinknek!

A kialakult helyzet sokak számára jelent kihívást és nehezített munkavégzést. Mi pedig azon vagyunk, hogy a lehető legtöbb módon tudjunk segítséget nyújtani Önnek ahhoz, hogy ne csak egyszerűen, hanem a legnagyobb biztonságban tudja ellátni feladatait ezekben a rendhagyó napokban is.

Könyveléshez - Főkönyvi Adatimporter

Ha Ön könyvel, vagy van könyvelő ismerőse, biztosan hallotta már szitkozódni, miközben elúszott a papírtenger rengetegében.


A Főkönyvi Adatimporter nem véletlenül Ügyfeleink és Kulcs-Softos kollégáink kedvenc kiegészítője. Ez az a modul, aminek segítségével: idegen rendszerekből bármilyen (adott struktúrában lévő) CSV adat beolvasható a Kulcs-Könyvelés programjainkba.

50% kedvezmény az egyik legjobb modulra!

Így kerülheti el a felesleges érintkezést Ügyfeleivel!

A rendkívüli helyzetből adódóan nagyon fontos, hogy minden felesleges érintkezést elkerüljön. A modulunk ebben is segítségére lesz. 


Amennyiben online elküldik Ügyfelei a CSV fájlt, semmilyen írásos dokumentumra nem lesz szüksége ahhoz, hogy az adatokat importálja a fáljba. Izolált munkakörnyezetet teremthet magának.


Online Akadémia - A Kulcs-Soft rendezésében

Májusban új tematikával érkezik online könyvelés Akadémiánk, ezúttal azok számára nyújtunk segítséget, akik ügyfeleik vagy cégük kapcsán Kulcs-Ügyvitel programjainkat használják.

KÖNYVELÉS

A vírusra való tekintettel nem rendezünk offline oktatásokat az irodaházunkban, helyette átálltunk az interneten keresztül elérhető online közvetítésekre! Miért jó ez Önnek? Mert nem kell kimozdulnia otthonról, hogy fejlődhessen! Az előadás közben feltehet kérdéseket, ráadásul ÚJRANÉZHETI A FELVÉTELT. Készüljön fel a jogszabályok lekövetésére, mert rengeteg változás fog történni a közeljövőben. Mind könyvelés, bérszámfejtés és ügyvitel témában indítunk havi rendszerességgel online oktatásokat.

Dr. Máriás Attila és Eichardt Józsefné Edit előadásában!


+AJÁNDÉK: Az online akadémián résztvevők között kisorsolunk 3 db könyvet Dr. Máriás Attilától!

Koronavírus miatti gazdaság segítő rendelkezések a gyakorlatban a munkaszervezéstől az igénybe vehető támogatásokig 

BÉRSZÁMFEJTÉS

Kulcs-Ügyvitel – Kulcs-Könyvelés Adatátadás és Áfa 

Amennyiben cégénél szerver-kliens megoldásban dolgoznak és legalább 2 felhasználója van a rendszereknek akkor ne szalassza el a lehetőséget és használja ki fejlesztésünket!


Miért éri ez meg Önnek?

Ezzel a programmal a frissítéseket elég csak a szerveren lefuttatni, vagyis nem kell minden egyes felhasználó gépén ugyanazt a folyamatot elvégezni és betartani a megfelelő sorrendet.

  • Csökkenteni tudják a költségeiket azáltal, hogy rövidebb idő alatt elvégezhető a frissítés (leginkább abban az esetben, ha külsős informatikust foglalkoztatnak)
  • Könnyebbé válik a folyamat, valamint nem kell a munkaidőből áldozni rá
  • A legújabb szoftver verziók teljesen biztosan letöltésre kerülnek
  • Ütemezetten tudják elvégezni az aktuális frissítést

KULCS-UPDATER! - EGYEDI AJÁNLATTAL!

Kulcs-Felhő  IT üzemeltetés szolgáltatás

Rugalmas, Kényelmes, Gyors, Biztonságos

Szolgáltatásunkra ne csak egy tárhelyként gondoljon, mivel sokkal több annál. Nem szükséges a fenti folyamatokat házon belül elvégeznie, így nem kell rendszergazdát sem megfizetni. 2 szerver egymástól függetlenül végez naponta 3-szor biztonsági mentést. 

Automatikus frissítés, telepítés

Csupán egy internetkapcsolat szükséges és a világ bármely pontján eléri legfontosabb adatait. A Kulcs-Soft programjai alapvetően Microsoft környezetre íródtak, azonban a felhő szolgáltatásunknak köszönhetően, MAC OS és Linux alatt is tud velük dolgozni.

Bárhonnan, bármilyen eszközről

A vállalkozásához kapcsolt adatbázisok bizalmas adatok, melyeknek védelme a legfontosabb. A szolgáltatásunkkal elkerüli az adatvesztést.

Biztonságos háttér

Azt gondoljuk, hogy a kialakult helyzetben is lehet pozitívan állni a napjainkhoz és igenis van mód arra, hogy ebben az időszakban se mondjuk le arról, hogy normál körülmények közt végezzük el a napi feladatokat. Ami régen rutin volt, az sokak számára kihívást jelent, ugyanakkor ez is egy megugorható akadály, ami kis változtatással Önnek is sikerülni fog. Gondot jelent átszervezni az irodai munkát és otthonról dolgozni? Pedig mi sem egyszerűbb ennél!  Válassza felhő szolgáltatásunk és pont olyan gördülékenyen fog telni a munkavégzés Önnek és kollégáinak egyaránt, mintha egy közös helyiségben ülnének. 


A Kulcs-Üzlet lesz az értékesítési folyamatának mozgatórugója.

Termékkezelés

Itt az ideje megismerkedni a jövő számlázójával!

Értékesítés támogatás

Riportok

Devizakezelés

Távszámlakezelés

Webáruház

Könyvelői hozzáférés

Mobilra optimalizált

Magyarországon egyedülálló módon egy online légtérbe tereljük a vállalkozások szinte összes ügyviteli feladatát. Ezzel kialakítva egy átlátható, jövedelmező és fenntartható értékesítési rendszert. Mindenki számára elérhető, megbízható rendszer. Asztali számítógépen, laptopon, tableten és mobilon. 

MOST 30 NAPIG INGYEN!

Projektkezelés

Kérjük, adja meg adatait, hogy szakértőink felvegyék Önnel a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink segítségével Ön egyszerűen és gyorsan ki tudja választani a legmegfelelőbb konstrukciót. Kérdezzen bármit, örömmel válaszolnak! 


Sok-sok kitartást kívánunk a következő nehezebb időszakra, töltse minél produktívabban az idejét és ha minden visszaáll a rendes kerékvágásba, egy megújult és erősebb vállalkozóként térjen vissza!

Ajánlataink csak korlátozott ideig érvényesek.

Válassza ki, melyik ajánatunk érdekli!