+36 1 336 5300

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER)

Bérfizetés, ahogy mindenki szeretné! Munkabérelőleg egyszerűen, gyorsan, online. 

Online, azonnali és egyszerűen kezelhető.

Adminisztrációmentes, rugalmas.

A vállalkozás likviditására semleges.

Elégedett munkavállalók a HR és a bérszámfejtő kollégák többletmunkája nélkül

Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) segítségével az alkalmazottak gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. Használatával a vállalkozás adminisztratív terhei csökkennek, és a bérfizetés rugalmassá válik.

Az AMBER lehetővé teszi, hogy a dolgozók egyéni igényeiknek megfelelően akár hetente vagy még gyakrabban hozzájussanak a bérükhöz kamat és adómentesen.

Milyen előnyökkel jár az AMBER?

Önműködő, elektronikus és biztonságos

Nem jelent extra pénzügyi terhet

Azonnali segítség rendkívüli helyzetben

A rendszer teljesen automatikus, időarányosan kalkulálja a lehívható pénzösszeget, amely akár tovább kontrollálható. Mindezt online, vagyis bármikor elérhető okos eszközökről, és valós idejű átutalást tesz lehetővé.

Az előlegeket a MagNet Faktor finanszírozza, meghatározott keretösszeg alapján, így a szolgáltatás nem befolyásolja a vállalkozás likviditását.

A rugalmas bérelőleg lehívásának lehetőségével segítheti munkavállalóit, ha azonnali megoldást igénylő, váratlan kiadásokra kényszerülnek. 

Ígéretes lehetőség a munkavállalók számára is

Hitel helyett:

A szolgáltatás kamat és adómentes, könnyen érthető és átlátható díjazással működik, és az alkalmazottak mindig csak a már ledolgozott fizetésükhöz tudnak hozzáférni, így nem adósodnak el és a túlköltekezésnek is gátat szabhat.

Motivációs eszköz: 

Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer használatával a fizetésemelés mellett egy új pénzügyi ösztönző eszköz lesz a kezében. 

Vonzó kiegészítés: 

Versenyelőnyhöz juthat, mert vonzó lehet a leendő munkavállalók szemében a gyakoribb fizetés, így könnyebben találhat munkaerőt. Illetve plusz juttatásként erősítheti a kapcsolatát a meglévőkkel, hisz tudni fogják, hogy számíthatnak Önre nem várt anyagi nehézségeik esetén. 

Hogyan működik az AMBER?

1

Első lépésként szerződést szükséges kötni a MagNet Faktorral, amelyben meghatározásra kerül a céged számára egy limit (ekkora összegben hívhatnak le előleget a munkavállalóid egy hónapban). 

2

Az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer egyszerű implementálását követően (szükség lesz a bérszámfejtő szoftver megfelelő verziójára is) egyénileg, vagy csoportos importálással rögzítheted a munkavállalóidat az alkalmazásban, valamint beállíthatod az általuk lehívható bérszázalékot is.

3

A felületen látszik a munkáltatói aktuális szabad keret és az aktuális pillanatnyi megelőlegezett összeg, a munkavállalóid szükséges adatai, valamint a lehívások részletezése, akár tranzakciónkként. Ezzel folyamatosan monitorozhatod a szolgáltatás részleteit. 

4

Foglalkoztatottjaid egy rövid regisztrációt követően azonnal beléphetnek a rendszerbe, és ettől a pillanattól kezdve egyszerűen, pár gombnyomással, teljesen online, percek alatt hozzáférhetnek a pénzükhöz.

5

A felállított keret terhére munkatársaid szabadon lehívhatják a fizetésüket kedvük szerint hetente, vagy akár gyakrabban, bármely napszakban. 

A rendes fizetés kiutalásakor a munkavállaló által az előzőekben már lehívott összeget a MagNet Faktornak szükséges átutalni.

6

Milyen költségekkel jár az AMBER használata?

Az alkalmazás szolgáltatási díjjal működik. Ezt fizetheti a munkavállaló vagy a munkáltató is, illetve hibrid megoldás is kialakítható, egyéni megállapodás szerint. 

Részletekért keresse szakértő kollégánkat!